إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

الاثنين، 1 أغسطس 2011

طريقة عمل الستيك البقري

المقادير

 بصله مقطعه شرائح
ثوم
مشروم
ملح
 فلفل
خل
صوص الستيك
صويا صوص
دقيق
مكعب ماجي

الطريقه

افردي الستيك وتبليه بالملح والفلفل على الجهتين
ضعي مقدار من الزيت في المقلاة
ويوضع في المقلاه 2-3 دقيقه لكل جهه
ثم خرجيه وحطيه في صينيه وعلى نفس الزيت حطي البصل والثوم وقلبيه الين يذبل
اضيفي (الدقيق والصويا صوص و الخل و وصوص الستيك) و قلبيها واضيفي المشروم
وذوبي مكعب ماجي في ربع كوب ماء ساخن واضيفيه لبقية المقادير
وبعدين رجعي الستيك في الصينيه اللي عملتي فيها الصوص وحطي فوقها كميه من الصوص وغطيه ودخليه الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق