المقادير
بصله مقطعه شرائح
ثوم
مشروم
ملح
ثوم
مشروم
ملح
فلفل
خل
صوص الستيك
صويا صوص
خل
صوص الستيك
صويا صوص
دقيق
مكعب ماجي
الطريقه
افردي الستيك وتبليه بالملح والفلفل على الجهتين
ضعي مقدار من الزيت في المقلاة
ويوضع في المقلاه 2-3 دقيقه لكل جهه
الطريقه
افردي الستيك وتبليه بالملح والفلفل على الجهتين
ضعي مقدار من الزيت في المقلاة
ويوضع في المقلاه 2-3 دقيقه لكل جهه
ثم خرجيه وحطيه في صينيه وعلى نفس الزيت حطي البصل والثوم وقلبيه الين يذبل
اضيفي (الدقيق والصويا صوص و الخل و وصوص الستيك) و قلبيها واضيفي المشروم
وذوبي مكعب ماجي في ربع كوب ماء ساخن واضيفيه لبقية المقادير
وبعدين رجعي الستيك في الصينيه اللي عملتي فيها الصوص وحطي فوقها كميه من الصوص وغطيه ودخليه الفرن
اضيفي (الدقيق والصويا صوص و الخل و وصوص الستيك) و قلبيها واضيفي المشروم
وذوبي مكعب ماجي في ربع كوب ماء ساخن واضيفيه لبقية المقادير
وبعدين رجعي الستيك في الصينيه اللي عملتي فيها الصوص وحطي فوقها كميه من الصوص وغطيه ودخليه الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق